måndag 15 juli 2013

Femte dagen på semestern

Hej hej!
Idag har vi åkt från från Söderköping till Oskarshamn och här kommer vi stanna tills onsdag för att på onsdag kväll ska vi ta färjan över till Gotland och vara där i några dagar. Jag vet inte nu hur många dagar vi ska vara där men jag skriver när jag vet.

Idag har vi först åkt bil till Oskarshamn och när vi kom fram så gick vi och köpte biljetter till färjan. Sedan åkte vi och checkade in på campingen. Efter middagen så for vi och handlade lite mat och när vi kommer ut från mataffären så ser vi en utländskt livs butik som verkar intressant så vi gick in och kollade. Dom hade väldigt många olika grejer b.l.a. väldigt många sorters nudlar,såser och pocky. Så vi köpte lite nudlar och en pocky sedan for vi tillbaka till campingen och gick runt och kollade på campingens fina utsikter. 

Vi fick nog den bästa camping platsen för vi har bara några steg till duscharna och en jättefin utsikt och det är super :) när vi kom in från promenad så såg vi en rolig film som heter the love guru och så åt vi lite jordgubbar,glass och pocky.



Det här är utsikten från våran husvagn


2 kommentarer:

  1. Vilken häftig utsikt. Men bästa var ju efterrätten. Såg asgod ut. Mmmm

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aa visst var det en fin utsikt. Ja den var jätte god. Ha en bra dag :)

      Radera