måndag 22 juli 2013

Tolfte dagen på semestern

Hej idag har vi först varit och tittat på Lummelundagrottan det var häftigt att se. Grottan Upptäcktes av tre pojkar i min ålder (14 år) år 1948. Där fick dom krypa i ett 20 centimeter stor öppning för att då upptäcka den lite större delen av grottan. som tur var slapp vi krypa genom den trånga öppningen för nu finns det en mycket bättre och större väg som vi turister fick gå med trappor och lampor. Efter vi varit där så åkte vi till Visby för att handla lite mat. Vi testade även Gotlands egna glass "Gute glass" och den kan jag rekommendera för den var jättegod.

Nu har vi stannat på en parkering för natten och spelat kort och tagit en promenad. Det här är sista natten här på Gotland för imorgon åker vi med färjan över till Oskarshamn. Kl 09.30 går färjan och då måste man vara någon timme tidigare så det blir ingen sovmorgon direkt. Så god natt!









3 kommentarer:

  1. Vad glad jag blir för er skull att ni åkte till grottorna. En riktigt häftig upplevelse, eller hur? Åk försiktigt i stormen på båten över. Och så fortsätter ni er trevliga semester i vårt underbara land Sverige. Ett resetips; Danmark och vidare till Tyskland. Annars är både Finland och Norge underbara semesterländer. Men det är klart, det skulle vara mycket lättare med husbil. :-D

    SvaraRadera
  2. åkte ni till Lummelundagrottan bara för att jag tipsade om det

    SvaraRadera